VLOEIBAAR BETONREPARATIE

Herstel en reparatie van beton

Onze nieuwste ontwikkeling is een mobiele machine die vloeibare vloersystemen kan produceren en reparaties kan uitvoeren. Hoeveelheden van 0,1 m³ tot 400 m³ productie van vloeibare betonreparatie is dagelijks mogelijk, met één en hetzelfde mengsysteem.

Met materiaal aan boord voor maximaal 10 m³ grond en aggregaten zijn kleine bouwplaatsen net zo haalbaar in het stadscentrum als het continu vullen van het systeem met aggregaten en grond voor grote bouwplaatsen of centrale mengstations met een dagelijkse output van 400 m³ / dag.

Vanwege het compacte ontwerp van onze mengtechnologie is een kleine hoeveelheid ruimte vereist voor de productie van vloeibare grond. Het is ook mogelijk om in het stadscentrum direct op de bouwplaats te mixen en te vullen, zonder grote emissies voor bewoners en het milieu. Hierdoor kunnen bouwprocessen aanzienlijk worden geoptimaliseerd en ingekort.

Direct wegen, correcte uitvoering van het recept en perfecte dosering – aan alle kwaliteitsvereisten volgens FGSV, DWA 139 en ook RAL 507 wordt voldaan.

Interesse in de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Vloeibaar betonreparatie